avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carti de munca

Am si eu o intrebare. Daca in cartea de munca este operat doar pana la data de 01.09.2008. atunci cand d-na a fost in ingrijire copil acum la reintoarcerea ei la locul de munca cum operez in cartea de munca adica mai operez in cartea de munca pana la data de 2011 ce luna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 25 Mai 2011
Daca d-na ce a fost in ingrijire copil a venit la servici in ziua imediat urmatoare a implinirii copilului varstei de doi ani,a facut o cerere de revenire in activitate,iar acest lucru s-a intamplat in anul 2010(2008+2=2010),dvs trebuia sa intocmiti un act aditional de revenire in activitate,sa-l inregistrati in Revisal si sa-l depuneti la ITM-ul de care apartineti(acest lucru trebuia sa-l faceti in 2010),pt.ca de la data de 30.12.2010,nu se mai fac inscrisuri in cartea de munca.Cartile de munca se inchid de catre inspectoratele de munca respectiv persoanele ce lucreaza in RU la societatile care pastreaza cartile de munca la sediul societatii,in cazul dvs.Parerea mea este sa cereti sfatul unui inspector de munca de la ITM-ul de care apartineti,pt ca pana la data de 30.06.2011,pe baza unor procese verbale de predare -primire , trebuie sa inapoiati toate cartile de munca salariatilor pe care ii aveti in societate.
Ralucky a scris:

Am si eu o intrebare. Daca in cartea de munca este operat doar pana la data de 01.09.2008. atunci cand d-na a fost in ingrijire copil acum la reintoarcerea ei la locul de munca cum operez in cartea de munca adica mai operez in cartea de munca pana la data de 2011 ce luna?

In carnetul de munca se opereaza pana la 31.12.2010, ultimele inscrieri fiind cele aferente abrogarii Decretului nr.92/1976 la data de 01.01.2011.
Dupa 01.01.2011 nu se mai fac inscrieri in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crtea de munca stefancujba stefancujba ce se intimpla cu cartile de munca dupa trecera in format electronic. (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca IONESCU MONICA IONESCU MONICA Cu ce data se inchid cartile de munca pt, a fi predate salariatilor? Daca in cadrul institutiei exista birou RU cartile de munca mai trebuiesc duse la ITM pt. ... (vezi toată discuția)
Se desfiinteaza itm-ul ? me.elena me.elena Buna seara Se pare... , asa cum am aflat din unele surse ca incepand cu 01.01.2011 nu se mai duc statele, declaratiile si contr de munca (precum si incetari ... (vezi toată discuția)