avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum sunt impozitate veniturile realizate din FOREX in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum sunt impozitate veniturile realizate din FOREX in Romania?

Buna Ziua, as avea o intrebare.. Veniturile din Forex sunt impozitate sau nu? au mai fost intrebari in forum, cu acest tip de intrebare, dar inca nu am gasit raspunsul potrivit...

Tranzactionez forex cu un Broker din Anglia.. aici nu platesc impozit pe forex, pentru ca se incadreaza in categoria de spread betting... <nici statul nu da compensatii dupa pierderi...>

Va multumesc anticipat pt. raspuns.. o zii buna in continuare!

Zsolt Nagy

Cel mai recent răspuns: forexBonus , utilizator 10:55, 5 Februarie 2012
Buna dimineata!

Aceste venituri sunt impozitate. Orice investitor care a obtinut profit din tranzactiile pe burse sau din schimburile de pe piata valutara internationala trebuie sa completeze la inceput de an declaratia privind veniturile realizate - declaratia 200- si sa o depuna la Administratia Fiscala de care apartine.

Edit later:

Cota de impozit care se aplica este de 16%.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
va multumesc pentru raspunsul dvs.

O zii buna in continuare!
Ofer 200$ BONUS! la forex celor care sunt interesati sa joace YM: forex_strategys2000

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forex DanyloBeast DanyloBeast Buna seara! Am 18 ani si vreau sa incep sa lucrez pe o platforma de forex. 1) Trebuie sa platesc impozit pe profiturile castigate din piata forex? 2) Trebuie ... (vezi toată discuția)
Forex MedAgh MedAgh Buna Ziua , Eu investesc in Piata Forex, as vrea sa stiu daca trebuie sa platesc impozitu pe venit ....., sa fac persoana fizica sau sa fac o firma , ... (vezi toată discuția)
Serviciu semnale de tranzacționare forex. cum aș putea încadra această activitate economică? ciprian.moraru ciprian.moraru Buna ziua! Tranzactionez pe pietele valutare si as dori sa initiez un serviciu de semnale de tranzactionare. Ce presupune acest serviciu?! In urma unor ... (vezi toată discuția)