avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Forex
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Forex

Buna Ziua , Eu investesc in Piata Forex, as vrea sa stiu daca trebuie sa platesc impozitu pe venit ....., sa fac persoana fizica sau sa fac o firma , multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:28, 5 Ianuarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lucrati pe persoana fizica, veti depune declaratia 200 pana pe 25 mai a anului urmator pentru veniturile realizate in anul precedent si va va veni apoi acasa decizie de impunere cu ce aveti de plata si cu termenul in care sa faceti aceasta plata.
In declaratia 200 sa aveti in vedere cand o veti completa la sectiunea II, punctul 1, pentru ca ati tranzactionat valuta in piata Forex trebuie sa alegeti optiunea 6 (Venituri din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract).
Multumesc mult , eu locuiesc in Romania dar investesc pe in forex cu o firma regulata in Anglia si sediu cred in Cipru , e la fel?
Veniturile obtinute e bine sa le declarati. Pentru a va oferi un sprijin, dati-ne amanunte: modul de colaborare, contracte semnate etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sunt impozitate veniturile realizate din forex in romania? nzsolt85 nzsolt85 Buna Ziua, as avea o intrebare.. Veniturile din Forex sunt impozitate sau nu? au mai fost intrebari in forum, cu acest tip de intrebare, dar inca nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe pentru tranzactii pe bursa md20 md20 Buna ziua, As dori sa stiu ce contributii trebuie platite in cazul in care se obtin venituri din tranzactii pe bursa (forex, actiuni) si nu exista nicio ... (vezi toată discuția)
Se plateste cas sau cass pentru veniturile provenite din trading de cryptomonede? daniel222 daniel222 Buna ziua, As dori sa stiu cum sunt impozitate veniturile provenite din trading-ul de cryptomonede. Sa zicem, de exemplu, ca la finalul anului 2018 am ... (vezi toată discuția)