avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concendiul medical in timpul sarcinii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concendiul medical in timpul sarcinii

Buna ziua!As vrea sa stiu si eu care este concediul medical acordat prin lege in timpul sarcinii,care este treaba cu cele 126 de zile si cum se acorda?
Din ce luna de sarcina poti intra in concediu medical?Am cautat in codul muncii si nu gasesc de cat concediul de odihna.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 12:43, 25 Mai 2011
Concediul medical de 126 zile,se refera la concediul pre si post natal; 63 zile inainte de nastere, 63 zile dupa nastere, dar in functie de recomadarile medicului se pot lua mai mult de 63 zile inainte de nastere, cu conditia sa ramana minim 42 zile dupa nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate rox_ann07 rox_ann07 cu cate zile inainte se ia concediul de sarcina? care sunt procedurile? (vezi toată discuția)
126 zile concediu maternitate suciugeorgeta suciugeorgeta Cele 126 de zile de concediu maternitate sunt obligatorii???? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal sau postnatal obligatoriu? oanaelena22 oanaelena22 buna ziua am doua intrebari in legatura cu concediu pre / post natal, stiu ca este un total de 126 zile, din care 42 obligatorii dupa nastere, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)