In urma unui accident de masina cumnatul meu a murit iar fratele meu a ramas cu urmari (lovitura la cap).Nu au fost vinovati.Un TIR de 7.5to s-a urcat pe ei intr-o curba .La judecatoria unde s-a judecat dosarul s-au aprobat sume rezonabile tinand cont de faptul ca un copil de 1an si 10 luni a ramas fara tata.Firma de asigurari cu care s-au judecat a facut recurs la Curtea de Apel.Sumele aprobate au fost reduse drastic,sentinta fiind definitiva si irevocabila.Se poata ataca sentinta la Curtea Suprema ? Daca se poate ataca as dori sa stiu care este calea legala sau ce se poate face.Sentinta s-a dat in 19.05.2011.
decizia din recurs data de catre instanta e definitiva si irevocabila.iar faptul ca instanta de recurs a redus acele sume cu titlu de despagubiri nu reprezinta un motiv legal pt a promova una din caile extraordinare de atac: revizuirea sau contestatia in anulare.
Plangere cedo
bcory
Buna seara,
Ma poate ajuta cineva cu un formular si cu ceva sfaturi pt. a redacta o plangere la CEDO?
Fac precizarea ca am luat cunostiinta de durata de 6 ... (vezi toată discuția)
Intrebare
vagner
Am avut un proces la Tribunal,am facut recurs la Curtea de Apel s-a dat ca irevocabila.Se mai poate face ceva?sau pot cere Revizuirea dosarului,sau sa fac ... (vezi toată discuția)
Proces civil
afd17
buna seara,va rog sa imi spuneti daca in cazul unui proces(conflict de munca),s-a castigat in prima instanta,apoi la recurs s-a pierdut,iar decizia dupa recurs ... (vezi toată discuția)