avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificare mansarda fara autorizatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificare mansarda fara autorizatie

Locuiesc la bloc cu acoperis tip sarpanta mansardat . Cel care detine o garsoniera la mansarda s-a apucat sa modifice acoperisul din sarpanta in ceva cu pereti inaltati pe exterior ,fara ca sa existe o autorizatie in acest sens ( nici un locatar nu stie sa existe asa ceva ).Ce se poate face pt. a stopa acest abuz ?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 19:25, 25 Mai 2011
1-Initial contactati direct presedintele de asociatie care poate precizaq concret daca asociatia de proprietari are cunostiinta despre executarea de modificari constructive
2-Daca asociatia nu a dat acordul pentru modificat parte comuna,sesizati oficial Directia Corp Control din primarie si Inspectoratul de Stat in Constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansarde asistent asistent De ce aprobari are nevoie o firma care vrea sa construiasca mansarde? (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la ultimul etaj , vecinul de perete in perete ... oanal1234 oanal1234 Buna ziua, Locuiesc la ultimul etaj , vecinul de perete in perete cu mine si-a desfacut acoperisul, acum ploua si tot peretele meu este ud ce pot sa fac in ... (vezi toată discuția)
Terasa blocului bozzont bozzont In ce conditii se poate cumpara terasa blocului de catre vecinii care locuiesc la ultimul etaj. Cei de la ultimul etaj au construit in mod abuziv acoperis tip ... (vezi toată discuția)