avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatii in curs de desfasurare, cu abateri in fisa ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatii in curs de desfasurare, cu abateri in fisa de date a achizitiei

In fisa de date achizitie este trecuta Autorizatia ISCIR la capitolul STANDARDE DE CALITATE. Atat timp cat aceasta autorizatie este una tehnico-profesionala se poate contesta fisa de date a achizitiei ?

Alte discuții în legătură

Licitatie cu posibile erori sandupaul sandupaul Am mai trimis acest subiect si nu am primit inaca raspuns.Licitatia este marti si vreau sa stiu daca am vreo sansa sa o anuleze in cazul in care fac ... (vezi toată discuția)
Subcontractant sau sustinator - conditii eligibilitate razvan911 razvan911 La o licitatie am posibilitatea de a participa insa sociatatea mea nu are o anumite acreditare ISCIR. In documentatie este precizat ca daca nu am acel ... (vezi toată discuția)
Recuperare acte centrala apartament vgabriel07 vgabriel07 Buna ziua, Am cumparat in urma cu un an un partament intr-un bloc nou construit care dispune de centrala. Dezvoltatorul a colaborat cu o firma pentru ... (vezi toată discuția)