avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie cu posibile erori
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie cu posibile erori

Am mai trimis acest subiect si nu am primit inaca raspuns.Licitatia este marti si vreau sa stiu daca am vreo sansa sa o anuleze in cazul in care fac contestatie la CNSC.
Reiau subiectul:
In fisa de date a achizitiei la capitolul Standarde de asigurare a calitatii se solicita Autorizare ISCIR pe societate pentru montare, instalare si punere in functiune a centralelor termice, care dupa parerea mea ar fi trebuit sa apara la capitolul Capacitate tehnica si profesionala.
(ISCIR= Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat, care in nici un caz nu se ocupa cu Standarde de asig. a calitatii)
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:51, 30 Mai 2011
art.256^2, alin.2 din OUG 34: contestatia la fisa de date, se face in conditiile de la acest alineat. Nu cred ca va mai incadrati.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare iscir katica katica Societatea care are ca obiect de activitate secundara CAEN 4322-Lucrari de instalatii sanitare,de incalzire si de aer conditionat trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
meseriilor ºi profesii prevãzute de legislaþia specificã, pentru care este necesarã autorizarea exercitãrii lor dumas34 dumas34 Conform HG 1425/2006 ART.15, ALIN 12 PREVEDE EVINETA meseriilor şi a profesiilor prevăzute de legislaţia specifică, pentru care este necesară autorizarea ... (vezi toată discuția)
Stivuitoare - cu sau fara atestare iscir? pfm18i pfm18i Buna ziua, Pentru stivuitoare este obligatorie adeverinta ISCIR? Daca avem norme interne pentru utilizarea (moto - electro) stivuitoarelor, lucratorii care ... (vezi toată discuția)