avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu vecin

Buna, am o problema cu un vecin care a pus gardul de a lungul casei mele din spate, nu a lasat nici 10cm de la stresina din auzite am auzi ca trebuie sa am 1 m distanta de la casa mea si gradina lui. ce e de facut legal unde sa ma adresezi care este procedura Va multumesc, astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 21:52, 25 Mai 2011
Ceea ce este important este ca el sa-si puna gardul pe acolo pe unde-i trece hotarul. Aveti cadastrul facut? Care este spatiul, conturul terenului d-voastra, pe unde trece limita d-voastra de proprietate?
Da, este facut cadastrul tot, dar nu ma lasi sa pun eu gardul ca zice ca casa e pe hotar dar in desen am inca 1.5 distata,ce e de facut legal unde sa ma adresezi care este procedura Va multumesc, astept un raspuns.
Actiune in granituire. Mergeti la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate in spatele casei sce76 sce76 Buna seara.In urma cu un an, m-am mutat de la bloc la casa, fericita ca scap de problemele cu traiul in comun.Acum am dat de traiul ....cu veciniii=D>=D>Mai ... (vezi toată discuția)
Edificare gard despartitor marinar72 marinar72 Vecinul meu vrea sa ridice un gard despartitor de ciment intre propritatile noastre, in locul celui existent din plasa de sîrmă (aproape cazut la pămant). ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini viorelion44@yahoo.com viorelion44@yahoo.com am niste vecini care mi-au luat cei 50cm din spatele casei ,si mi-au montat gardul pe coltul caseii,am cadastrul ,itabulare,ei nu miau prezentat nici un act ... (vezi toată discuția)