avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noul cod al muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noul cod al muncii

Buna seara,
De 2 ani pe sezonul de vara am lucrat intr-un strand ca maseur.Am un alt serviciu stabil si ca maseur am muncit absolvind un curs de maseur si unul de tehnician maseur.In cei 2 ani nu am incheiat contract cu nimeni decat la mica intelegere cu patronul strandului.Din incasari avea cota parte.Nu rupeam nici bilete.Nu am nici hartii de persoana fizica autorizata.
Doresc sa fac acelasi lucru si anul acesta dar nu stiu sub ce forma cu noul cod al muncii si noile controale.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 26 Mai 2011
top dan a scris:

Poti sa o faci ca zilier dar numai in limita a 90 de zile sau cu contract de munca pe durata determinata in timp partial pe mai mult timp


Ca zilier se poate lucra numai in anumite domenii (art. 11 din Lg. 52/2011), iar acest domeniu nu este printre cele enumerate in lege.
ionellaiulianadiana a scris:

Expresia .....

Cu stima,
Diana



:offtopic: Interventie moderator

Regulamentul forumului prevede ca nu este permisa postarea prin copy-paste a textelor din alte siteuri in paginile Avocatnet.ro. Acest forum incurajeaza originalitatea si te roaga sa intelegi ca informatiile publicate aici trebuie sa ajute oameni, nu sa prejudicieze autori de texte accesibile pe internet.

Prin urmare, va adresez rugamintea ca pe viitor sa postati si sursa de infornare de unde ati preluat acest text (care se regaseste pe unele site ale ITM-urilor ).
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziunea fiscală în munca la negru alinademetrasandu alinademetrasandu Bună seara! Sunt studentă la Jurnalism și lucrez la o anchetă privind munca fără forme legale, din România. Aș dori să aflu de la un expert ce ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate lumifatu lumifatu am un nepot care in aceasta vara si-a dat licenta, s-a angajat part time dar munceste la negru! in urma unor probleme de sanatate a aflat ca trebuie operat la ... (vezi toată discuția)