..noi partea reclamanta "am asteptat" conf incheierii jud. - "suspendarea prezentului dosar - pana la solutionarea si pronuntarea printr-o incheiere irevocabila a unui alt dosar disjuns al unei alte parti, tot din dosarul la care fac referire... cu recurs..."
desi nu s-a depus de catre aceasta parte o copie a incheierii si nici recurs nu s- a facut... la respectivul dosar disjuns - "pentru includere in titlul de proprietate",
a trecut timpul in defavoarea prezentului dosar pentru care s-a constatat perimarea... am mentionat ultima solutie in titlul subiectului...
e vorba pe scurt de "partaj judiciar / succesoral si iesire din indiviziune"... o alta parte - parata - sora ca si grad de rudenie, a instrainat ilegal bunuri comune a mai multor frati - reclamanti, printre care si ale unui minor, fara acordul autoritatii tutelare pt protectia minorilor si mai ales si fara acordul celorlalti coproprietari ai titului de proprietate comun.
e incredibil dar adevarat ... aceasta situatie/ nu acest dosar / treneaza inca din 2005 - ca si reprezentant al minorului - am reusit doar la curtea de apel sa anulez o conventie intocmita prin cai ilegale...
am reusit sa intocmesc doar acte oficiale atat pentru minor, dar si pentru celelalte parti afectate, bani cheltuiti, timp si nervi irositi... insa nimic... concret... una din parti - una din parate- a ramas cu banii, iar noi celelalte parti... cu faptul ca legea e de partea noastra si mai ales a minorilor...
va rog sa ma sfatuiti, "merita" sa mai fac recurs... in cate zile in acest caz de perimare... mai ales ca "MI-AU ACCEPTAT SESIZAREA" - adica ultimul inscris depus, si motivat - CE E DREPT dupa comunicarea instantei ca se repune pe rol in vederea perimarii ?
- sau conf . legii sa fac alta actiune...?
E incredibil cum avocata partii cu recursul dosarului disjuns - nu a facut recurs si nici nu a depus incheiere... pentru ca noi sa repunem pe rol prezentul dosar in timp legal si util...
Oare se astepta aceasta perimare, sau se asteapta si prescrierea ? Si in acest caz intervine prescrierea la 3 ani dupa intentarea actiunii?
Ce ar fi de intreprins, legal, caci daca nici grade de rudenie nu mai exista - decat in acte , macar sa ne sprijine codul civil, penal, de proceduri si cel familial.
Repunere pe rol
mariazet45
buna ziua ,in anul 2010 luna noiembrie ziua 9 a fost suspendata o cauza dintr un proces de stabilire paternitate declinare ,am primit hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)