avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro cerere
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

cerere

Vreau sa ma dezabonez de la acest site ( avocatnet.ro ) Nu mai vreau sa primesc nimic.
Cum se procedeaza ?
Sa ma ajute cineva, ca am ajuns la exasperare cu cite mail-uri primesc
La ce am intrebat , cei care mi-au raspuns nu mi-au fost de niciun folos. Tot eu am gasit legile pe care sa ma bazez pentru actiunile mele.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:47, 26 Mai 2011
in partea din dreapta sus aveti" alerte forum" , de acolo va puteti dezabona si nu mai primiti alerte pe email si tot in dreapta sus aveti "date personale", de acolo va puteti sterge contul, daca asa doriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Nedumerire podgorescu podgorescu Echipa Avocatnet.ro ma anunta ca adresa mea de mail a fost dezabonata, la cererea mea, prin apasarea butonului de dezabonare. Personal, nu imi amintesc sa fi ... (vezi toată discuția)