avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... hotarare definitiva irevocabila cu executare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

hotarare definitiva irevocabila cu executare

am imprumutat pe cineva cu o anumita suma de bani si nu o mai pot recupera cu toate ca am o hotarare judecatoreasca definitiva ireocabila cu executare
Cel mai recent răspuns: Mihaela Farmus , Avocat 10:08, 26 Mai 2011
Va duceti la un executor judecatoresc cu hotararea pentru a incepe procedurile de executare silita. Ii va pune poprire pe conturi ,Ii va urmari bunurile imobile si mobile proprietate ,pana cand va veti recupera intreaga creanta.Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor bancar dascalescu_c dascalescu_c as avea si eu nevoie de niste sfaturi va rog frumos. am fost sunat sa ma prezint la interviu de catre o banca romaneasca ptr postu de executor bancar. in afara ... (vezi toată discuția)
Imprumut pf bvm001 bvm001 buna ziua, am imprumutat PF-PF o suma considerabila prin contract de imprumut la notar. scadenta s-a scurs iar acum tb sa trag de maneca imprumutatul care imi ... (vezi toată discuția)
Drept civili kareska kareska AM O HOTARIRE JUDECATOREASCA DEFINITIVA DIN 2008. DIN CARE REZULTA CA PIRITUL ESTE OBLIGATLA PLATASUMEI REPREZENTINDCONTRAVALOAREA REPARATII AUTOTURISMULUI ... (vezi toată discuția)