avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... conditii de admitere la inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

conditii de admitere la inm

Am absolvit facultatea de drept la distanta in sistem privat. Conteaza forma de invatamant la admiterea in INM? Ma puteti ajuta cu un raspuns? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:09, 15 Iulie 2008
nu conteaza forma de invatamant ( zi, ff, fr, id ) si nici daca ai terminat la stat sau la privat, important e sa fii licentiat in drept
Conteaza faptul ca forma de invatamant ID sa fie acreditata, conform legislatiei in materie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea la zi sau la distanta/ifr ? ContSters183660 ContSters183660 Ce parere aveti de invatamantul la distanta pentru facultatea de drept (la stat)? Trebuie sa aleg intre Universitatea Cuza la ZI sau Universitatea Lucian ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Certitudine in cazul absolventilor spiru haret? paulaprof paulaprof Buna ziua! Ma adresez d-voastra deoarece ma aflu intr o situatie incerta in ceea ce priveste validitatea diplomelor de la Spiru Haret. Am absolvit in 2008 la ... (vezi toată discuția)