avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de vacanta in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de vacanta in invatamant

Buna ziua! Va rog in numele meu si al colegilor din cancelarie....ne puteti ajuta cu o cerere de chemare in judecata pentru prima de vacanta in invatamant?
Va multumim din inima!
dnelda@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ContSters208842 , utilizator 16:38, 26 Mai 2011
Aici sunt, cred, toate informatiile de care aveti nevoie. Sunt convinsa ca nu va fi greu pentru dvs. sa le adaptati situatiei:
www.avocatnet.ro/content/for...

:luck:
Va multumim pentru cele indicate, ne sunt folositoare, dar, NU NE DESCURCAM IN HATISUL JURIDIC, IN NOIANUL OUG........#-oX-(
Poate va militi si de noi!:love2:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bibliografie examen limba englezã, domeniul juridic Mihai555 Mihai555 Buna ziua, poate cineva sa imi dea o bibliografie pentru pregatire in vederea examenului de traducator stiinte juridice EN la CPPC? astept pe adresa de mail ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la alocatie pentru copil popaion popaion as dori sa stiu cum pot renunta la dreptul de alocatie pentru copil eu locuiesc in austria si de aici mi s-au dat 2 formulare e401 sie411 cum as putea sa le ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dicþionarelor bilingve în sala de examinare sozo sozo buna seara, Am si eu o rugaminte referitor la examenul de traducatori din sesiunea martie 2012 juridic italina.Sunt nedumerita in ceea ce priveste folosirea ... (vezi toată discuția)