avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sulta Gospodaria comunala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sulta Gospodaria comunala

Buna ziua! As vrea sa stiu urmatoarea:
Mama acum 18 ani a cumparat de la stat(prin instanta,si toate cele),partea de casa care apartinea Statului!mama nestind ca dupa ce cumpara partea si trebuia sa mearga cu chitanta la notar sa se intabuleze casa pe noi(mama,eu,fratele) au trecut atatia ani,mama nestiind ca nu se trece la nume fara sa mergi la notar,ne-am trezit dupa atatia azi ca staul este inca proprietar pe 15% din casa,chitanta o mai avem,dar la cartea funciara nu vor sa ne treaca la nume doar pe baza chitantei si sentintei de atunci,ce facem?,de la cartea funciara ne-au zis sa mergem la gospodaria comunala unde am platit chitanta sa rezolve ei problema,ca cica mama nu a platit unde trebuia chitanta ca trebuia la primarie si ea a platito la gospodaria comunala,dar acolo au trimiso dupa proces sa plateasca,ii cam complicata treaba,si inca ceva,au zis de la cartea funciara sa mergem la gospodaria comunala sa ne radieze sulta,dar gospodaria comunala nu se mai ocupa cu asta,ci a preluat primaria sarcinile lor!si de la primaria ne-or zis ca ei nu ne pot sa o adeverinta ca am platit sulta deoarece nu am platito la ei,ca de la cartea funciara au zis ca daca le ducem o adeverinta de la gospodaria comuna aca am platit chitanta(desi aveam originalul),ne trece pe noi singuri proprietari,dar gospodaria nu ne poate da ca nu mai are datele ca leo cedat primarie,va multumesc

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara minca84 minca84 Buna ziua! Vreau sa iau un apartament cu credit ipotecar. Problem e ca pe extrasul de carte funciara apar sarcini cu ipoteca (sulta). E vorba de 2 frați si o ... (vezi toată discuția)
Succesiune bia_bia bia_bia Buna ziua.Am probleme si multe intrebari privind o succesiune.Sa va povestec. Mama mea a murit in 2005, iar bunicul meu(tatal mamei mele) a murit anul acesta ... (vezi toată discuția)
Ce e de făcut când apare o notificare în extrasul cf? codrutzza codrutzza În extrasul CF apare o notificare și mă împiedică să trec casa bunicii pe numele meu(conform notarului). Menționez că bunica mea a avut proces cu ... (vezi toată discuția)