avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii superioare incadrat pe studii medii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii superioare incadrat pe studii medii

sunt contabila la o UM am studii superioare terminate de 3 ani, dar sunt incadrata tot cu studii medii "deoarece " asa e postul prevazut cu studii medii . Se poate face ceva pt a fi incadrata pe acelasi post dar cu studii superioare?
Singura posibilitate este ca in oragigrama UM postul sa fie prevazut cu studii superioare
dar salariul?
cum este platita?
la incadrare, coeficient 1.20 sau conform studiilor, adica dublu?
Coeficientul va fi in functie de cerintele postului.
Daca sunteti angajata pe post cu studii medii, veti avea coeficientul aferent
:hm: Oare asa sa fie?

Pentru bugetari , salariile sunt stabilite prin dispoziţii legale. Dispozitiile cuprinse in CCMN pe anii 2007 - 2010 nu se aplica la bugetari.
Potrivit art.12 din Legea nr.130/1996, "contracte colective de muncă se pot încheia şi pentru salariaţii instituţiilor bugetare. Prin aceste contracte nu se pot negocia clauze referitoare la drepturile ale căror acordare şi cuantum sunt stabilite prin dispoziţii legale".
daca postul pe care esti angajata prevede studii medii nu ai decat sa iti cauti un post corespunzator studiilor.efectiv dai examen pentru un post de economist.

Alte discuții în legătură

Salar de incadrare bertea.alina bertea.alina Am o nelamurire ,v-asi ruga sa ma ajutati .Sunt incadrata ca administrator financiar la o scoala , momentat sunt in intrerupere pentru crestere copil iar anul ... (vezi toată discuția)
Salariul minim voinicdan voinicdan Se aude ca de la 01.01.2007 salariul minim pe economie va fi de 440 lei pt cei cu studii medii si de 880 lei pt cei cu studii superioare , e adevarat ! imi ... (vezi toată discuția)
La societatile comerciale cu capital privat ar trebui se existe o grila de salarizare? MIRELA35 MIRELA35 Buna ziua. Va rog,sa ma ajutati.Societatea unde lucrez nu are CCM (DESI ARE 45 ANGAJATI).Salariile se negociaza individual.Se respecta partial ... (vezi toată discuția)