sunt casiera intr-un hipermarket ,iar intr-o seara vine un coleg de la raionul de electronice, cu o proforma, sa-i fac factura.nu avea bonul de casa,dar avea toate datele clientului si de pe bonul fiscal , necesare pt facturare.intrebindu-l unde-i bonul si de ce nu face factura la calculatorul lor ,mi-a raspuns ca bonul e la client sa-si ridice marfa,iar calculatorul este stricat si nu poate face factura si ca este aglomerat. nu m-am gandit nici macar o secunda ca este ceva necurat la mijloc,deoarece lucra de mai bine 7ani in acest hipermaket,iar eu de 5 ani.deci ne cunosteam.in urma acestei facturi,el vroia sa scoata 2 LCD[fara a fi platite ,binenteles].,,norocul meu'' a fost ca nu a reusit sa scoata produsele din magazin,caci altfel nu mai scriam aici acum.el a fost prins ,dat afara ,iar eu am ramas sa trag ponoasele in urma lui.am fost bagata in comisia disciplinara pt neglijenta la locul de munca.asta inseamna penalizare din salariu de 10,20 sau 30 la suta pe o perioada de 3 sau 6 luni [depinde pe cat hotaraste comisia] ,fara alte prime si beneficii pana la sfarsitul anului.intrebarea mea este: il pot da in judecata pe acel fost coleg ca sa-mi pot recupera pierderile ? caci nu imi pot permite sa pierd 10,20 sau 30 la suta dintr-un salariude 765 de ron . va multumesc daca imi puteti da un raspuns cat mai concret.#-o
Buna ziua !
Nu are obiect nicio actiune judecatoreasca impotriva acelui "coleg" (fost) ... Sunteti cercetata disciplinar pentru neglijenta de care ati dat dovada in exercitarea sarcinilor de serviciu si va trebui sa platiti pentru asta . Acum sunteti la mana comisiei de disciplina care va stabili sanctiunea (in conformitate cu prevederile legale , ROI ) .