avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare contraventie SSM
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare contraventie SSM

Am avut un control de la ITM pe domeniul sanatatii si securitatii in munca,am fost amendat cu 5000 ron pentru nerespectarea articolului 19 din L 319/2006,cu referire la cssm,in momentul controlului aveam infiintat cssm-ul de aproximativ 9 luni ,era organizat pe baza unui regulament de functionare dar nu am avut nici o intrunire,intrebarea mea este ce sanse am sa contest procesul verbal de control si sa recuperez banii.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Contestare amenda ssm magelona magelona Subiect: Contestare contraventie SSM Am avut un control de la ITM pe domeniul sanatatii si securitatii in munca,am fost amendat cu 5000 ron pentru ... (vezi toată discuția)
Organizarea comitetului de sanatate si securitate in munca simet simet ce sanctiune poate primi un angajator care incalca art 6 alineatul 1 din ordinul 187/1998, neconvocand trimestrial comitetul de sanatate si securitate in munca? (vezi toată discuția)
Comitet de securitate si sanatate in munca (cssm ) pentru punct de lucru micutu50 micutu50 Buna ziua, Lucrez la o firma care are la sediu 120 persoane unde se organiza CSSM, am deschis pct de lucru in alta localitate acelasi judet, unde avem 70 ... (vezi toată discuția)