avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contestare amenda SSM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contestare amenda SSM

Subiect: Contestare contraventie SSM

Am avut un control de la ITM pe domeniul sanatatii si securitatii in munca,am fost amendat cu 5000 ron pentru nerespectarea articolului 19 din L 319/2006,cu referire la cssm,in momentul controlului aveam infiintat cssm-ul de aproximativ 9 luni ,era organizat pe baza unui regulament de functionare dar nu am avut nici o intrunire,intrebarea mea este ce sanse am sa contest procesul verbal de control si sa recuperez banii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 11:01, 29 Mai 2011
Incercati sa faceti o plangere privind amenda la Judecatorie, si la Tribunal pentru P-v de control .

1). Daca considerati ca controlul s-a facut abuziv, si amenda va fi exonerata,,,sau va schimba din contraventie in avertisment.. Depinde cum stau lucrurile.. Incercarea moarte nu are. Consultati un avocat.:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare contraventie ssm magelona magelona Am avut un control de la ITM pe domeniul sanatatii si securitatii in munca,am fost amendat cu 5000 ron pentru nerespectarea articolului 19 din L 319/2006,cu ... (vezi toată discuția)
Organizarea comitetului de sanatate si securitate in munca simet simet ce sanctiune poate primi un angajator care incalca art 6 alineatul 1 din ordinul 187/1998, neconvocand trimestrial comitetul de sanatate si securitate in munca? (vezi toată discuția)
Cssm ContSters81656 ContSters81656 Componenta CSSM Conform art.58-Hg 1425/2006: (1) Comitetul de securitate şi sănătate în muncă este constituit din următorii membri: a) ... (vezi toată discuția)