avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa sau srl - pentru a colabora cu o societate de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa sau srl - pentru a colabora cu o societate de curierat?

salut ma numesc calin gabriel si sunt fara job de 12 luni ,m-am gandit sa fac un parteneriat cu o firma de curierat si mi-au zis sa am pfa sau srl .va rog sa-mi spuneti care sunt avantaje si dazavantaje pentru pfa sau srl [ riscuri].va multumesc. imi puteti scrie si pe calin.igabriel@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 18:22, 26 Mai 2011
Va putem raspunde ca pentru acest job va aranjeaza foarte bine un PFA, usor de intretinut si comod de administrat. Si foarte ieftin!
srl mai bine impozit pe venit, ca pfa poate fi considerata activiate dependenta depinde ce faceti concret.
Faceti-va intreprindere individuala, ca pana la urma e acelasi lucru, dar SRL, nu cred ca aveti bani sa va platiti contabil. etc.etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta dintre intreprindea individuala si microintreprindere OctaTudor OctaTudor Buna ziua As vrea sa imi deschid o forma de organizare si nu ma pot decide care este mai avantajoasa .Intreprinderea individuala sau ... (vezi toată discuția)
Ce e mai ieftin si bun pfa, ii ori srl? nechiforalina nechiforalina Vreau să înființez o formă juridică. Ce e mai ieftin (inființare+ cost anual) PFA, II sau SRL? Dacă se poate si câteva sfaturi. Multumesc (vezi toată discuția)
Srl sau intreprindere individuala anitsirc anitsirc Cu rusine recunosc ca nu stiam de existenta formei \"intreprindere individuala\". Nu imi este foarte clar termenul... intreprinderea individuala este undeva ... (vezi toată discuția)