avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen cofetarie sau gelaterie???
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen cofetarie sau gelaterie???

buna ziua.detin o gelaterie si ma confrunt cu problema codului caen pe care o am si anume 5530(cea de restaurant).
Intrebarea mea este daca exista un alt cod caen cum era cel de cofetarii inainte,deoarece intr-adevar produc si vand inghetata,bauturi racoritoare,cafea,etc. in schimb toate controalele ce tin de sanipid,itm,dsv, ma intreaba ce fac cu uleiul prajit spre exemplu.Consider ca ar trebui sa existe un cod caen separat pentru cofetariile si/sau gelateriile care nu au nici o treaba cu un restaurant.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:00, 26 Mai 2011
Pai faceti o propunere in sensul asta :). Exista si alte coduri caen care pot fi folosite
care dintre ele?cea de baruri nu pot pentru ca produc si vand la mese.am intrebat la registrul comertului,un jurist pe cei de la garda financiara si nimeni nu stie nimic.singurul cod pe care mi l-au spus este cel de restaurante.multumesc oricum.o sa merg la imm filiala locala sa vad ce este de facut(referitor la propunere)
Acela este codul pretabil activitatii pe care o desfasurati: - 5610 – Restaurante; Codul indicat de dvs. are alta semnificatie: 5530 - Parcuri pentru rulote, campinguri si tabere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare în 2024? anacondrus anacondrus Buna ziua! Începând cu data de 1 ianuarie 2023, persoanele juridice române care desfăşoară activităţi corespunzătoare codurilor CAEN: 5510 - ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar 2014 ContSters307306 ContSters307306 IMPOZIT FORFETAR 2014 LEGE pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal Textul de lege, precum si metodologia de calcul a ... (vezi toată discuția)
Microintreprinderi Xabi Xabi Buna,as vrea sa aflu daca microintreprinderile platesc sau sunt exceptate de acest impozit specific...multumesc (vezi toată discuția)