avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiuni la o societate existenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiuni la o societate existenta

detin actiuni la o societate care le-a oferit in anii 90. Mai am sperante sa obtin drepturi de proprietate daca compania mai este inca in functiune la registrul comertului? Practic detin parte din companie.
Cel mai recent răspuns: gambit , utilizator 20:48, 26 Mai 2011
Actiunile dumneavoastra trebuie sa se regaseasca in patrimoniul societatii comerciale, daca aceasta mai exista in prezent.
Verificarea se face la Registrul Comertului sau direct la firma, unde aveti dreptul sa primiti extras din registrul actionarilor.

Alberto Kurtyan
multumesc.... o sa verific
dar valoarea lor cine o stabileste? nu cred ca compania mai este listata pe bursa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt inregistrare cesiune de actiuni herculeroco herculeroco In cazul cand un actionar cesioneaza actiunile sale catre o persoana din afara societatii, care ar fi actele necesare pt inregistrarea cesiunii in Registrul ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Cum se valorifica actiunile de la o societate pe actiuni. listate sau nu pe bursa. karmazenusifengshuiu karmazenusifengshuiu Detin mai multe actiuni mai vechi la societati de care nu mai stiu foarte multe lucruri. Unele dintre ele probabil s-au dizolvat si din cate stiu n-am ce ... (vezi toată discuția)