avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PLAN DE DEZLIPIRE TEREN IN VEDEREA MOSTENIRII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PLAN DE DEZLIPIRE TEREN IN VEDEREA MOSTENIRII

Buna ziua,
Situatia mea este de felul. Tatal meu doreste sa imparta un teren pe care se afla anumite constructii la cei 3 fii in mod egal LOT1, LOT2+3, LOT4 conform imaginii urmatoare:[ link extern ] /
Fratele mic ar urma sa mosteneasca lotul 1 eu lotul 2 +3 iar cel mare lotul 4. Problema este ca fratele cel mic doreste si lotul 2(restul caselor), impotriva dorintei tatalui meu, el a fost cu el la cadastru si nu stiu de ce nu s-a facut doar lot 1 2 si 3...nepricepandu-ma observ ca acest lot 2 cu restul caselor este in INDIVIZIUNE....din imaginea alaturata : [ link extern ] /
Ce inseamna INDIVIZIUNE, mentionez ca tatal meu doreste sa imparta acest teren din in 3 parti egale LOT 1,2+3,4. Pot mosteni lotul 2+3?
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2011
UnuSec, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebare iesire din indiviziune costi.voicu costi.voicu Buna ziua, Daca pe un titlu de proprietate o casa + teren de 3000mp apar ca 2 mentiuni: una de 1500mp in care este inclusa si casa si una de 1500mp care ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren rodikaconstantin rodikaconstantin buna ziua, am in proprietate un teren cu constructie, insa terenul face parte dintr-un lot mai mare, vecinul meu fiind fratele. Fiecare are acte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune fara intabulare si fara instanta? mandrut mandrut In urma decesului tatalui meu, cei trei copii, mostenim in urma succesiunii, fiecare o cota parte de 1/3 dintr-un imobil cu trei camere si doua terenuri ... (vezi toată discuția)