avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut de la sc nebancara
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut de la sc nebancara

buna dimineata

am facut un imprumut de la [EDITAT] de 1500 ron , in acel moment aveam un venit si am achitat ratele saptamanale , de 2 luni nemaiavand nici un venit nu am mai putut sa achit ratele . ce se poate intampla ? se poate sa se ajunga la executare silita ?
mentionez ca stau in chirie . multumesc anticipat .
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: florin323 , utilizator 20:46, 30 Mai 2011
Incercati sa contactati unitatea care va avansat imprumutul cu care sa negociati esalonarea platilor
In final,se poate ajunge ,pentru recuperarea imprumutului la instanta ,cu eventuala executare silita asupra bunurilor mobile,imobile drepturi salariale
Parerea mea este ca ar fi bine sa luati legatura cu ei si sa le explicati situatia pentru a putea reesalona datoria.
multumesc frumos
Salut, in primul rand trebuie sa platesti acest imprumut direct la banca - solicita agentului care iti incaseaza rata sa iti dea contul de la banca (este mult mai ieftin) deoarece daca vine agentul acasa sa-ti colecteze banii, platesti si comisionul acestuia. Apoi discuta cu ei si vezi care este suma de plata saptamanala si trebuie sa incepi sa efectuezi aceste plati, eventual iti recomand sa te imprmuti de la cunostiinte, altfel suma de plata daorata acestei firme va creste considerabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unui imprumut bancar mihai.baxxter mihai.baxxter Buna ziua, am avut un imprumut de nevoi personale la o banca, in februarie am pierdut locul de munca si nu am mai putut plati rata, abia acum 2 zile m-am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract banca... ContSters124416 ContSters124416 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.Am din 2007 un credit de nevoi personale,fara giranti,doar in baza adeverintei de salar.Din ianuarie ... (vezi toată discuția)
Executare silita?? bob02008 bob02008 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 13.03.2013, in valoare de 21 000 lei, nu am girat cu nimic, ulterior am ramas fara serviciu, am platit 1-2 ... (vezi toată discuția)