avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca la nivel de ramura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca la nivel de ramura

Buna ziua,

Stie cineva unde pot gasi in format electronic Contractul Colectiv de munca pentru ramura " EDITURI SI POLIGRAFIE" pe anul 2011?
Pe site-ul ministerului muncii nu e.

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 30 Mai 2011
Daca ai avea macar un numar de Monitor Oficial in care a aparut, l-as putea gasi si ti l-as putea trimite..
bianca.bonnie a scris:

Daca ai avea macar un numar de Monitor Oficial in care a aparut, l-as putea gasi si ti l-as putea trimite..

Nu stiu daca a fost publicat in monitorul oficial.
Eu l-am cautat in cele 2 programe legislative pe care le am, dar nu l-am gasit si, de asta aveam nevoie de numar.
Imi pare ca nu te pot ajuta.
Raluca Gorun a scris:

Buna ziua,

Stie cineva unde pot gasi in format electronic Contractul Colectiv de munca pentru ramura " EDITURI SI POLIGRAFIE" pe anul 2011?
Pe site-ul ministerului muncii nu e.

Multumesc,

Posibil ca pentru aceasta ramura de activitate sa nu existe asa ceva ... Vedeti daca va ajuta Contractul Colectiv de Munca din Ramura Mass-Media.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm la nivel de ramura administratie publica Mara 30 Mara 30 Ma poata ajuta cineva sa-mi spuna unde pot gasi CCM la nivel de ramura administratie publica? L-am tot cautat pe net , dar fara succes.Va multumesc (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura little one little one Ciao, As vrea sa stiu daca sunt publicate pt anul acesta CCM-urile la nivel de ramura si daca da unde l-as putea gasi pe cel pt productie. multumesc (vezi toată discuția)
Salarizare cadre de conducere noiklosa noiklosa Buna ziua, Stiu ca exista undeva ceva prevazut despre faptul ca salariul minim pe economie este mai mare pentru cei cu functii de conducere, sau care ocupa ... (vezi toată discuția)