avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile salariatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile salariatului

BUNA ZIUA! VA ROG MULT SA MA INDRUMATI SI PE MINE IN URMATOAREA PROBLEMA...SOTUL MEU ESTE ANGAJAT LA O FIRMA DE DISTRIBUTIE DE 5 ANI. ANUL TRECUT IN MARTIE AM VRUT SA FACEM CREDIT SI AM AFLAT CA SALARIUL REAL NU ESTE TRECUT IN CARTEA DE MUNCA. EL LUA 1500 NET SI PE CARTE AVEA 700 . A VB CU SEFUL LUI ATUNCI SI I-A SCHIMBAT SALARIUL...IA PUS 2200 PE CARTE ADICA 1500 IN MANA CAT AVEA EL. AM ASTEPTAT VREO 6 LUNI CA SA POATA SA II IA IN CALCUL VENITUL ASTA SI CAND NE-AM DUS DIN NOU LA BANCA AM AFLAT CA IAR SCAZUSE SALARIUL LA 700. NOI AM RAMAS FARA CREDITUL CARE IL FACEAM SA TERMINAM CASA SI TREBUIE SA STAM IN CONTINUARE CU CHIRIE. CE PUTEM FACE IN SITUATIA ASTA? DACA IL DAU UN JUDECATA CAM CAT O SA MA COSTE BALAMUCUL? VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS.

Alte discuții în legătură

Salariu declarat inktek inktek Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca se poate, cum pot obliga angajatorul sa imi declare salari net ? In mana iau 1500 ron si declarat este 1200.DIferenta ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor fara-nume fara-nume Buna ziua, sunt mama unui baietel de 1 an iar relatia cu sotul meu nu mai merge de cand am nascut. Eu am un credit pentru care din pacate am executare silita, ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar banca IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua, In prezent sunt angajata de 6 ani la aceeasi firma,,si pe cartea de munca am trecut minim pe economie, dar in mana am un salar de 2000 lei plus ... (vezi toată discuția)