avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minor

Buna ziua, sunt mama unui baietel de 1 an iar relatia cu sotul meu nu mai merge de cand am nascut. Eu am un credit pentru care din pacate am executare silita, sotul meu pe langa un credit care a ajuns la o firma de recuperare, mai are alte doua credite. Noi nu avem domiciliul in Bucuresti, stam cu chirie. Eu am un salariu net de 2200 lei trecut pe cartea de munca, iar sotul meu are un salariu la negru de 2000 lei.
In cazul unui divort, in ce masura poate influenta faptul ca am aceasta executare silita?
Multumesc,
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
fara-nume, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:58, 22 Septembrie 2014
Sa influenteze ce?
Ma intereseaza daca influenteaza custodia copilului. Pe langa asta, orice de cate ori avem o discutie tine sa ma faca sa ii zic eu sa plece....
Mentionez ca el a plecat pana acum de acasa de vreo 3 ori de cand avem copilul si s-a intors ca l-am acceptat eu.
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
fara-nume, utilizator
Daca simtiti ca asta vrea, spuneti-i sa plece.
Nu influenteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor si credit ipotecar dragomirmihai87 dragomirmihai87 Buna ziua.Din cauza unor probleme cat de curand o sa trec prin un divort foarte urat Sotia mea vrea sa scape de mine din casa si ma provoaca in toate felurile ... (vezi toată discuția)
Poprire andruky andruky Buna ziua, Am nevoie de cateva lamuriri in ceea ce priveste o proprire pe salar. Am facut in urma cu cativa ani 3 credite pentru mama mea, apoi am plecat din ... (vezi toată discuția)
Am si eu o intrebare va rog. in urma partajului cu fostul sot ... Ucaa Ucaa Am sibeu i intrebare va rog. In urma partajului cu fostul sot in 2003 ,am vandut apartamentul conjugal ,am facut tranzactie cu fostul sot ca el sa ia 6000 ... (vezi toată discuția)