avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua,
Am nevoie de cateva lamuriri in ceea ce priveste o proprire pe salar. Am facut in urma cu cativa ani 3 credite pentru mama mea, apoi am plecat din tara. Acum m-am intors si am aflat ca doua dintre ele nu au fost platite si ca ma aflu in executare silita, doua somatii venind la angajatorul meu actual. Acesta mi-a oprit 50% din tot ce castig . Am salariu net fix + bonuri de masa si imi da comisioanele sub forma de bonuri cadou. Mi-a spus ca jumatate din contravaloare bonurilor de masa si cele cadou trebuie sa imi opreasca din salar, pe langa 50% din suma neta ce o iau. Adica netul meu fiind 2200, imi opreste o data 1100 plus jumatate din contravaloare comisionului in tochete 1000. Deci mai iau salar 100 ron + tichete. Este corect? Faptul ca sunt parinte singur si am un copil in crestere ma poate ajuta cu ceva in aceasta situatie?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Salariu luat cu japca floryi floryi eu am 1600 ron salariul pe cm, deci brut inseamna 1151 ron, angajatorul meu mi-a luat 131 ron si in locul lor imi da bonuri de masa;daca imi iau co imi opreste ... (vezi toată discuția)
Tichet cadou de 10 ron eugen_o5o6 eugen_o5o6 Am fost la un magazin de cartier si vinzatoare mia zis ca-mi opreste 50 de bani din tichet este normal ????? (vezi toată discuția)
Cine trebuie să plătească valoarea bonurilor de masă? angajatorul soțului meu le scade valoarea din salariu Gianina Nicoleta Gianina Nicoleta Sotul meu are salariul min pe economie 1900Ron(1100net)+ bonurile de masa 21x15.18Ron...cu ce drept angajatorul scade din salariu bonurile de masa.(are ... (vezi toată discuția)