Buna ziua,
Am incheiat un contract de prestari servicii cu S.C. Lead Engineering din Constanta pentru a putea pleca in Irak. Acest contract a fost semnat de catre ITM Constanta, deci consider ca este un act valabil.
A trecut insa mai mult de 1 an decand an facut acest contract si nu s-a mai plecat nicaieri.
Mai mult am trimis persoanei de la firma respectiva cu care am vorbit atunci si care mi-a incheiat acel contract un mesaj prin care ceream lamuriri, dar nu mai raspunde nimeni.
In acel contract era stipulat inclusiv un program de 2 ore cu un salariu de 300 lei.
Nu am primit nimic in ceea ce priveste salariul si nici nu stiu daca acel contract mai are valabilitate. Stiu ca se poate considera stagiu de cotizare pe perioada aceasta si se poate lua in calcul la pensie.
As vrea sa ma sfatuiti ce as putea face?
Va multumesc
Mergeti la itm cu buletinul si va va spune exact ce sa intamplat, ulterior adeverinta puteti lua tot de la ei, si mai mult pentru acei 300 lei pe luna pentru perioada in care ati lucrat faceti si o sesizare tot la itm.
Liliana Solt, posibil sa fi semnat un contract de mediere prin care ti se promitea ca vei fi angajata printr-un contract de munca sa lucrez legal in IRAQ... Reciteste acel contract, despre care afirmi ca l-ar fi semnat si un reprezentant al ITM Constanta. Ma indoiesc ca s-ar fi intamplat asa ceva in realitate!
Salariu declarat
inktek
Buna ziua,
As dori sa stiu si eu daca se poate, cum pot obliga angajatorul sa imi declare salari net ? In mana iau 1500 ron si declarat este 1200.DIferenta ... (vezi toată discuția)