avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie impotriva deciziei asupra capacitatii de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie impotriva deciziei asupra capacitatii de munca

Am 53 de ani si sunt pensionat pe caz de boala avand gradul invliditate 3 lucru confirmat si de catre cabinetul de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca Pucioasa prin decizia nr 399 din 07.02.2011in baza actelor din dosarul medical(a examenelor medicale efectuate).In data de 20.05.2011 prin decizia 351 o alta comisie de expertiza medicala din Targoviste in baza actelor din dosarul medical(a examenelor medicale efectuate) constata ca nu ma mai incadrez la gradul de ivaliditate 3 si imi anuleaza pensia.
Doresc sa contest aceasta decizie dar nu stiu cum sa o formulez.
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Pensie de boala BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE buna ziua sotia mea a fost diagnosticata cu noduli,in plamanul drept,si silicoza gradul 1,datorata mediului,in care a lucrat ,respectiv turnatorie fonta 20 de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate irinamunteanu irinamunteanu am sacroielita ,ulcer, am 53 ani ,. ma pot pensiona pe caz de boala? cum se calculeaza pensia de boala? (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de invaliditate 1968 1968 Am 41 ani si peste 14 ani vechime. De 2 luni am terminat somajul si m-am imbolnavit, am facut sarcoidoza stadiul II, o boala autoimuna. De la comisia medicala ... (vezi toată discuția)