avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul impozit pe venit

Cunosc o persoana careia i s-a spus de la Administratia Financiara ca nu i s-a completat bine adeverinta de venit, persoana fizica, pe 2010, si anume: trebuia defalcat (?), calculata suma pe etape, perioade....? Exista cote diferite, in functie de semestru? (sau in functie de ce?). Dusese una cu toata suma...

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: KlaraS , utilizator 22:22, 27 Mai 2011
Da. In anul trecut procentul de cheltuieli forfetare a fost diferit intre cele doua semestre.
Multumesc. Si care au fost procentele? Au fost diferite in functie de ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea drepturilor de autor ocazionale maraV maraV In afara salariului, am incheiat cu o societate un contract de cesiune si drepturi de autor pe perioada determinata (ocazional - numai pe luna decembrie 2010), ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 loredana.m loredana.m Data post: Vineri, 7 Mai 2010, 19:57 Subiect: declaratia 200 Buna seara, am un depozit pe care l-am inchiriat unei societati comerciale cu 1000lei. ... (vezi toată discuția)
Impozitare castiguri la bursa 2010 CristinaPo CristinaPo Am primit de la Administratia Financiara o decizie de impunere anuala privind castigurile mele realizate din tranzactionarea titlurilor de valoare in anul 2010 ... (vezi toată discuția)