avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Conventia Europeana-Bruxelle 1976
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Conventia Europeana-Bruxelle 1976

Unde gasesc textul integral al Conventiei Europene adoptata la Bruxelle la 03.06.1976?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 16 Iulie 2008
[ link extern ] ,

cauta aici
Este vorba despre CONVENŢIA EUROPEANÃ cu privire la efectele internationale ale interzicerii exercitarii dreptului de a conduce un vehicul cu motor, adoptata la Bruxelles la 3 iunie 1976 ???

Daca da, atunci o gasiti aici www.coe.ro/down_pdf.php?abs_path=tratate_conventii/ETS%2088.pdf

Sau despre DIRECTIVA 76/207/CEE A CONSILIULUI din 9 februarie 1976 privind punerea în aplicare a principiului egalităţii de tratament între bărbaţi şi femei în ceea ce priveşte accesul la încadrarea în muncă, la formarea şi la promovarea profesională, precum şi condiţiile de muncă , pe care o gasiti aici publicata : [ link extern ]
Multumesc pentru ajutor.Am gasit.Dar Conventia asupra circulatiei rutiere Viena 08.11.1968,ratificata de Romania in 1980?
Convenţia asupra circulaţiei rutiere, încheiată la Viena la 8 noiembrie 1968, a fost ratificata de Romania prin Decretul nr. 318 din 14 octombrie 1980 pentru ratificarea unor înţelegeri internaţionale în domeniul circulaţiei rutiere, publicat in Buletinul Oficial nr. 86 din 20 octombrie 1980.
Conventia si Acordul European de modificare a Conventiei le gasiti postate in sectiunea Documente Utile de pe site-ul avocatnet.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate raspunde penal o persoana in romania pentru numere galbene, atata timp cat conventia rutiera viena 1968 nu este publicata in m.of.r COVANOVA COVANOVA Poate raspunde penal cineva care nu poate accesa Conventia rutiera de la Viena 1968? (poate raspunde cineva cu text de lege la intrebarea mea, caci : Art. 82 ... (vezi toată discuția)
Conventia rutiera de la viena 1968 - vs - art. 82 alin. din o.u.g. nr. 195/2002 COVANOVA COVANOVA CAPITOLUL V: Reguli de circulaţie SECŢIUNEA a 6-a:Circulaţia autovehiculelor în traficul internaţional Art. 82 (2) Autovehiculele şi remorcile ... (vezi toată discuția)
Conventia asupra circulatiei rutiere viena 8 noiembrie 1968 vertextye vertextye Buna ziua! Am cautat Conventia asupra circulatiei rutiere Viena 8 noiembrie 1968 in sectiunea documente utile dar nu am gasit-o. Imi puteti spune daca o ... (vezi toată discuția)