avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conventia asupra circulatiei rutiere Viena 8 noiembrie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conventia asupra circulatiei rutiere Viena 8 noiembrie 1968

Buna ziua!

Am cautat Conventia asupra circulatiei rutiere Viena 8 noiembrie 1968 in sectiunea documente utile dar nu am gasit-o.
Imi puteti spune daca o pot gasi undeva?
Cel mai recent răspuns: Protos2004 , utilizator 21:55, 26 Noiembrie 2014
nu gasiti toata legislatia pe acest site. cautati si pe sf Goagal!;)

[ link extern ]
In BULETINUL OFICIAL nr. 86 din 20 octombrie 1980. Atentie nu este publicata in Monitorul Oficial, astfel ca si daca o gasiti, teoretic are doar valoare consultativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia europeana-bruxelle 1976 sabrina05 sabrina05 Unde gasesc textul integral al Conventiei Europene adoptata la Bruxelle la 03.06.1976? (vezi toată discuția)
Poate raspunde penal o persoana in romania pentru numere galbene, atata timp cat conventia rutiera viena 1968 nu este publicata in m.of.r COVANOVA COVANOVA Poate raspunde penal cineva care nu poate accesa Conventia rutiera de la Viena 1968? (poate raspunde cineva cu text de lege la intrebarea mea, caci : Art. 82 ... (vezi toată discuția)
Conventia rutiera de la viena 1968 - vs - art. 82 alin. din o.u.g. nr. 195/2002- vs - numere galbene inmatriculate in germania COVANOVA COVANOVA CAPITOLUL V: Reguli de circulaţie SECŢIUNEA a 6-a:Circulaţia autovehiculelor în traficul internaţional Art. 82 (2) Autovehiculele şi remorcile ... (vezi toată discuția)