avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Termen de eliberare certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Termen de eliberare certificat de nastere

Buna ziua, ma numesc Maria si locuiesc in Italia impreuna cu prietenul meu (si el roman) cu care am avut o fetita in urma cu un an si trebuie sa vin in tara cat de curand i-am facut pt fetita titlul de calatorie la consulat si venind in tara vreau sa fac certificatul de nastere si pasaportul pt fetita (stiu tot ce i-mi trebuie ca acte), intrebarea mea este cat poate dura eliberare certificatului de nastere (avand in vedere ca pot sa stau in tara doar 2 luni), mai bine spus exista un termen urgenta???
pt. a avea timp sa fac si pasaportul.

Cu speranta ca m-am facut inteleasa Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters207691 , utilizator 18:36, 29 Mai 2011
Da, exista si in cazul certificatelor de nastere termen de urgenta, este 5 zile si se plateste o taxa (nu stiu exact, intre 50 si 100 de lei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere si pasaport copil narcyssycran narcyssycran o data ajuns in tara cat timp imi trebuie sa fac certificat de nastere la fetita mea de 1 an si ce acte mai trebuie sa-i fac pentru a ma putea intoarce in ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc lauraverdeti lauraverdeti Buna ziua, as dori si eu niste raspunsuri daca se poate...Locuiesc in Italia de 1 an impreuna cu prietenul meu si fetita noastra. Fetita s-a nascut acum 5 luni ... (vezi toată discuția)