Bunica mea a decedat în anul 2006,înainte de deces a cumpărat de la parohia Ciorogîrla un cavou cu 6 cripte, iar pe act sunt trecuţi ca moştenitori cei 3 copii,unchiul meu, mătuşa şi mama mea.Bunica,unchiul şi mama mea au decedat, iar în viaţă a rămas mătuşa mea, sora mamei mele, care este bolnavă psihic iar actualmente nu mai ştiu nimic de ea.În acest moment actul original pe locul de veci nu mai este în posesia mea, este la mătuşa mea împreună cu certificatele de deces ale unchiului meu şi ale bunicii mele, eu avînd doar actul de deces al mamei mele.Am fost la parohia de la Ciorogîrla şi neavînd nici o chitanţă, nu a vrut să-mi încaseze banii pentru întreţinerea locului de veci, spunîndu-mi că nu am nici o chitanţă pe anul 2010 (cînd am plătit pe 2010 nu mi s-a dat chitanţă spunînd că nu mai au chitanţiere)Care sunt paşii pe care trebuie să-i fac pentru intrarea în posesia locului de veci?:((
Locul a fost cumpărat de la Parohia din Ciorogîrla, iar preotul deacolo nu vrea nici măcar să-mi arate registru de casă, cu toate chitanţele înregistrate,a spus că nu poate să mă ajute cu nimic deoarece nu e de competenţa lui.Ce mă îndrumaţi să fac?:">
Succesiune
Amalia_diva
Am o intrebare legata de o succesiune.
In august anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul meu a decedat cu multi ani in urma si nu s-a facut ... (vezi toată discuția)