avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intrebare: pot cumpara pfa?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intrebare: pot cumpara pfa?

se poate cumpara PFA? ma refer la taxiuri
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:14, 28 Mai 2011
Nu se poate.
multumesc
Eu sunt de alta parere...:)) sau cel putin in art. 41 din Legea nr. 26/1990 privind registrul comertului ar fi o portita...destul de rar folosita.
pai si ce anume zice mai exact legea asta ? si cum as putea sa sa-l trec pe numele meu ?
Da, interesant, eu acum am descoperit articolul, datorita d-voastra, am rugamintea sa va uitati putin pe formularul de inregistrare de la registrul comertului persoane fizice si la rubrica mentiuni unde s-ar putea incadra?

Alte discuții în legătură

Cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi tudorika tudorika Buna seara, Referitor la cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi, scria un coleg de-al dumneavoastra de pe site, urmatoarele: \\"Nu se poate transforma ... (vezi toată discuția)
Cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi florinamatei florinamatei Buna ziua,va rog frumos,daca se poate sa-mi explicati si mie daca este posibil legal sa cumpar un PFA cu o licenta taxi pt Bucuresti, schimbindul in SRL sau ... (vezi toată discuția)
Vanzare pfa mirelaard mirelaard Detin un PFA care are ca obiect de avtivitate fast food. Am gasit un cumparator pt aceasta afacere, dar pana la incasarea totala a sumei, toate documentele ... (vezi toată discuția)