avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit amenda de la politia municipala intr-un sat!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit amenda de la politia municipala intr-un sat!

Acum cateva zile am fost oprit pentru viteza in Comuna Golesti de langa Focsani!
Am luat 2 amenzi: 1 Viteza 65 kmh CRED
2 Asigurare ( o aveam expirata de cateva zile)

Echipajul care ma oprit sunt de la politia rutiera municipala Focsani , si din cate stiu au competenta in Focsani si pe soseaua de centura!
Mi se pare ilogic sa fiu oprit de catre acest echipaj si nici nu mai vad rostul celor de la politia rutiera judeteana!
Mie mi se pare ca s-a incalcat puterea in stat! ce.a ce anuleaza acest PV!
Astept AJUTOR!!!
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2011
candyman, utilizator
Cel mai recent răspuns: candyman , utilizator 08:49, 30 Mai 2011
Daca apreciati ca detineti probe prin care sa dovediti netemeinicia PV,aveti dreptul ca in termen de 15 zile de la comunicare sa formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Pai problema e ca nu stiu sigur daca ce.i de la politia rutiera municipala poate sa stea cu radarul si in judet. Am martori eram cu 2 persoane in masina + 1 de la fata locului!
In plangerea contraventionala pe care eventual o puteti formula,aveti dreptul sa solicitati probele pe care le apreciati necesre,inclusiv prezentarea autorizatiei si verificarea metrologica a aparatului radar
stiu, mersi totusi! Ma intereseaza mai mult zona de competenta a politiei municipale rutiere... Daca e posibil sa ma ia cu radarul intr-o comuna! Prin asta vreau sa motivez contestatia
Dupa stiinta mea politia rutiera are competenta pe tot teritoriul judetului.

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda radar ? Mandark Mandark Buna ziua , Astazi am aflat de acest site si am observat ca in general utilizatorii primesc \"ajutor legislativ\". Am si eu cateva nelamuriri in privinta unei ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda radar radu587 radu587 Buna, Am fost oprit in weekend de un echipaj al politiei pentru nerespectarea vitezei regulamentare. Mi s-a spus ca circulam cu 92 km/ora, eu cred ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ieri 3.07.2022 in localitatea oreavu din județul ... Viocri Viocri Buna ziua, ieri 3.07.2002 in localitatea Oreavu din județul Vrancea am fost oprit de un echipaj al poliției rutiere care mi a cerut documentele fără a mi ... (vezi toată discuția)