avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii

Ce declaratii trimestriale trebuie sa mai depun in cazul in care firma este suspendata?
Cel mai recent răspuns: oana76 , utilizator 12:05, 29 Mai 2011
Pe ce perioada este suspendata firma? Ati solicitat regimul de declarare derogatoriu? Pe perioada aplicarii acestui regim ,contribuabilii nu au obligatia de a depune declaratiile fiscale, exceptie facand perioada din anul fiscal cuprinsa intre 1 ianuarie si data aprobarii regimului derogatoriu, cand acestia trebuie sa depuna declarariile 101,120 si 130.

In cazul in care nu ati solicitat regimul derogatoriu aveti obligatia de a depune toate declaratiile fiscale la termenele stabilite, conform obligatiilor inscrise in vectorul fiscal.

doar cele de impozit pe venit/profit TVA oricum nu mai aveti si bilantul contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce decl. depune o firma cu activ. suspendata ? kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O firma care are ca perioada fiscala trimestrul si activitatea suspendata in perioada 01.11.2012 - 31.10.2015 si careia i s-a aprobat regimul de ... (vezi toată discuția)
Declaratie 394 genoveza genoveza Va multumesc din suflet pt. promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Daca se poate o lamurire sa-mi dati in legatura cu urmatoarea problema: daca firma nu are ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 SimonaMa SimonaMa Buna ziua! Am avut o firma la care duceam la 3 luni declaratie de inactivitate...in fine odata cu aparitia impozitului forfetar mi am suspendat firma si acum ... (vezi toată discuția)