avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... infirmiera italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

infirmiera italia

pentru a lucra la un azil de batrini in italia de ce acte am nevoie?
Aveti nevoie de documentele de identitate pe care atentie nimeni nu are voie sa le opreasca, poate sa verifice conformitatea cu originalul, un contract de munca perfect legal pe baza caruia daca apar problemele sa vedeti cum puteti sa-i trageti la raspundere, iar daca plecati din Romania cu un astfel de contract sa verificati daca firma care intermediaza functioneaza legal, etc.
Pentru a lucra la un azil de batrani iti trebuie o diploma de calificare , sa cunosti bine limba italiana si cel mai important sa ai documente de sedere in Italia , respectiv rezidenta , carte de identitate italiana si nu in ultimul rand Codice fiscale care trebuie obtinut chiar de prima data . Azilul de batrani fiind o institutie nu vei putea lucra la negru doar cu o carte de identitate romaneasca iar fara ceea ce am scris mai sus nici nu te vor baga in seama . Iti doresc mult succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislația muncii în italia. mă pot reangaja cu forme legale dacă nu mai locuiesc la adresa din buletinul italian? Cornell M Cornell M Am locuit in Italia unde am obtinut rezidenta si apoi mi-am facut si buletin Italian pe acea adresa care este valabil pana in anul 2021,momentan sunt definitv ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog,urgent daca este posibil. marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Ma confrunt cu urmatoarea problema pt.care apelez din nou la dv ,nu inainte de a va multumi respectos pt ajutorul dat la intrebarile mele precedente,cit si ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi in italia. conditii... CRISTI DROZMAN CRISTI DROZMAN CE TREBUIE SA INDEPLINESC PENTRU A FACE SI OBTINE PERMISUL DE CONDUCERE CATEGORIA B IN ITALIA ? (vezi toată discuția)