În condiţiile în care, în 2006, prin hot. def. şi irev. s-au anulat contractele de vînzare-cumpărare încheiate pe baza L.112 de către locatarii din bloc , dar eu nu am fost pus în posesie deoarece perdanţii au declanşat un nou proces de revizuire a acelei hotărâri, eu pot să cer prin instanţă evacuarea acestor locatari? Vă mulţumesc!
Daca hotararea este "definitiva" puteti sa o investiti cu formula executorie si va adresati unui BEJ si treceti la treaba. "Procedura de Revizuire" nu poate impiedica executarea silita....B-)
Un altfel de asa-zis, nou proces, nu poate exista! De fapt, ar fi vorba despre o hotarare judecatoreasca care ar fi ramas definitiva si irevocabila, impotriva careia s-ar fi formulat o cerere de revizuire... "Perdantii" au incercat sa recastige ceva de care nu aveau dreptul. In fapt, s-a recunoscut un drept prin anularea acelor c/v! Despre punerea in posesie, impiedecarea acesteia... nu puneti in discutie situtia! Va rezumati doar la faptul ca "perdantii au declansat un proces de revizuire a acelei hotararari", in neconstinta procedurii civile in materia revizuirii. Atentie la procedura...
Recurs-revizuire
ionut c
Buna Ziua! As dori sa aflu daca mai exista si alta cale de atac dupa judecarea revizuirii ! La momentul actual,detin o hotarare definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)