avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare dupa finalizarea CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare dupa finalizarea CIC

Buna ziua,

am intrat in CIC din somaj(dupa legea 2010), acum bebe are 1 an si am gasit un job la care as vrea sa merg. Care este ordinea actiunilor mele si unde merg prima data?
trebuia sa anunt la somaj modificarea statutului de CIC/somer sau de asta se va ocupa firma? Si mai am o nedumerire... dupa noul Cod al Muncii , in ceea ce priveste perioada de proba in ce fel ma afecteaza, adica daca dupa o luna de la inceperea activitatii sefii isi dau seama ca nu sunt omul potrivit eu pird de fapt si indemnizatia chiar daca nu am iesit din perioada de proba?
multumesc mult mult de tot

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri va rog. ... Mandy1989 Mandy1989 Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri va rog. Recent am renuntat la locul de munca deoarece fac si facultate si nu mai puteam sa fac ambele ... (vezi toată discuția)
Recalculare somaj 2010? dgrsj dgrsj Am somaj din august 2009 calculat in raport de vechiul sal.min/economie de 600 lei.Acum,dupa majorarea sal.min la 705 lei mi se va mari si somajul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil morozancarmen morozancarmen Urmeaza sa nasc la jumatatea lunii septembrie . Eu nu am dreptul la aceasta indemnizatie de crestere copil insa are sotul dreptul sa primeasca aceasta ... (vezi toată discuția)