avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Fundatie

Buna ziua. Am si eu o mare rugaminte pt cei ce ma pot ajuta,vreau sa trec un autoturism de pe persoana fizica pe o fundatie. Ce pasi trebuie sa urmez? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 17:32, 30 Mai 2011
In ce sens sa treceti masina? Doriti sa o vindeti sau sa o donati?
sa o donez..
Mergeti la un notar proprietarul masinii si cu reprezentantul fundatiei si faceti actul de donatie.
cu acel act pot sa o scot de la circa financiara si sa o radiez la politie? sau mai trebuie sa fac si un contract de vanzare-cumparare pe care sa scriu (DONATIE) in loc de suma?
Cu acel act puteti s-o radiati de la fisc si sa parcurgeti restul de pasi pana la inmatricularea masinii pe fundatie.

Alte discuții în legătură

Donatie masina catre ong AndaBrailean AndaBrailean O societate comerciala doreste sa doneze un autoturism catre fundatia proprie (adica fundatia are ca fondator societatea comerciala). Ce presupune aceasta ... (vezi toată discuția)
Dosar penal masina serie caroserie sudata sfinxz sfinxz Buna....o lamurire daca se poate cu privire la cazul meu. Am dat o suma de bani pe o masina inscrisa pe fundatie iar cand am mers la R.A.R s-a constatat ca ... (vezi toată discuția)
Donatie autoturism Razvanis Razvanis Este posibil ca unul dintre membrii fondatori sa doneze un autoturism asociatiei ? se poate pune o clauza in contract conform carei in urma dizolvarii donatia ... (vezi toată discuția)