avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... restituire obiect imprumutat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

restituire obiect imprumutat

Am imprumutat unei cunostinte un laptop pe care nu reusesc sa il recuperez. Persoana respectiva nu imi raspunde la telefon de cateva saptamani, mi-a trimis un mesaj in care m-a asigurat ca il voi primi in week-end, dar acest lucru nu s-a intamplat.Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in continuare ca sa imi pot recupera bunul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mavericu , utilizator 21:54, 6 Iunie 2011
faceti plangere la politie pentru abuz de incredere
Posibil , sa fie incadrata in art215 c. pen , parte generala .
Inainte de a depune plangere penala asigura-te ca ai cel putin un martor care a fost de fata cand i-ai predat laptopul sau cand i l-ai solicitat si acesta a refuzat sa ti-l dea ;). ai termen 60 de zile pentru a depune plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri annaysse annaysse Am avut incredere intr-o prietena buna....si ....am rugat-o sa-mi tina aurul la ea...pentru ca fratele meu a crescut si venea cu diverse persoane in casa ...si ... (vezi toată discuția)
Amenintari prin sms-uri maryion maryion Buna ziua! Am revenit cu o noua problema. Am mai scris un subiect in legatura cu un divort in care sunt implicati 2 minori (6 si 3 ani) si un credit ipotecar ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - am trimis coletul dar nu am primit banii. Bogdan88 Bogdan88 Aduc la comanda, contracost, orice produs din SUA. Acum 3 saptamani am primit o comanda de la cineva de un laptop in valoare de 1500 $. Mi-a platit in avans 50 ... (vezi toată discuția)