avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... plata la casa de sanatate pentru PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

plata la casa de sanatate pentru PFA

Buna ziua!
As dori sa va intreb ceva legat de plata pentru o persoana fizica autorizata la sanatate. Sotul meu este PFA incepand cu luna aprilie 2011. El a lucrat tot in acel loc incepand cu anul 1994 pana in 2007. In 2007 am plecat din tara pana in 2009. La intoarcere unitatea respectiva l-a reangajat pana in martie 2011. Apoi a trebuit sa devina PFA pentru a putea sa lucreze in continuare in aceeasi unitate. Mergand sa platim la sanatate ni s-a spus ca trebuie sa platim si pentru anii care am fost plecati din tara. Nu stiu daca aceasta informatie este corecta deoarece el a reinceput activitatea in aceeasi unitate (ca si acum), in 2009 si atunci la angajare nu i s-a spus acest lucru. Va rog sa imi da-ti un sfat!
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 08:42, 30 Mai 2011
Pentru ca in 2009 cind s-a reangajat la firma ,nu era nici o problema,doar nu o sa spuna firmei ca sa plateasca din urma.
Acum pentru toate PFA care vor sa aiba cotizatia completa lise spune ce nu este platit,adica lipsurile..ca sa puteti continua,trebuie sa platiti aceei ani lipsa..:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiei la sanatate IoanaAda IoanaAda Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Inteleg ca de anul acesta este obligatorie plata retroactiva a CAS-ului. Ce se intampla in cazul in care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste la sanatate daca nu ai decizia de la finante? Popu Popu Nu am primit inca decizia de la finante, ca urmare astia de la sanatate m-au scos din sistem, doctorul de familie a spus ca nu poate sa-mi dea trimtere la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului tavinel tavinel Buna ziua. Am fost angajata timp de 24 de luni la o firma privata,. La data de 5 decembrie 2008 am fost trimise de catre firma in concediu fara plata. La ... (vezi toată discuția)