avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod Caen pentru taximetrie
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod Caen pentru taximetrie

Ce cod caen imi trebuie pentru activitatiile de taximetrie?
Am nevoie de vreo autorizatie speciala pentru aceasta activitate?
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 11:06, 30 Mai 2011
Codul CAEN este 4932 - Transporturi cu taxiuri

Cu siguranta este nevoie de autorizatii speciale, insa, cu privire la care sunt acestea, poate va va raspunde altcineva care se pricepe :)
licenta de transport persoane si bulina de la Primarie, succes!

intrati pe site Primarie si ARR.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
oana76, utilizator
De fapt, eu completez la activitati secundare cu acest cod caen, iar dupa ce ies actele la ORC, ma interesez la Primarie ce mai trebuie, nu?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu adaugare cod caen asigurari 19daNA 19daNA Daca faceti PFA cu cod CAEN 4932 - transporturi cu taxiuri, trebuie sa aveti obligatoriu atestat de taximetrist, altfel nu se poate. SRL-ul cu acest obiect ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi fac o firma de taximetrie PacuraruMihai PacuraruMihai Buna ziua. As vrea sa-mi fac o firma de taximetrie. Este vreun inconvenient faptul ca nu am masina personala si carnet de sofer? Ce acte trebuie sa'mi fac si ... (vezi toată discuția)
Poti fi legal partener uber fara autorizatie taxi ? cristian_alexandru cristian_alexandru Buna ziua. As dori o colaboare cu Uber ca sofer partener si mi se cere o entitate juridica (PFA), insa nu stiu daca un PFA cu cod CAEN 4939-ALTE TRANSPORTURI ... (vezi toată discuția)