avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua, de curand sotul meu a decedat si a avut o mostenire constand intr-o casa in care am locuit impreuna. Din casatoria anterioara sotul meu are o fiica. Impreuna avem un fiu. Mentionez faptul ca succesiunea nu este dezbatuta. Eu mai locuiesc si intr-o alta locuinta de-a noastra. In lipsa mea fiica lui impreuna cu ginerele au spart lacatele la casa mai sus mentionata patrunzand in ea fara sa ma intrebe. Este corect ceea ce fac ei si ce pot face in astfel de cazuri? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CONST , utilizator 10:51, 30 Mai 2011
Parerea mea este sa deschideti succesiunea si sa faceti un inventar asupra bunurilor care compun masa succesorala a sotului dvs pt ca pot disparea bunuri pe care nu le mai puteti recupera niciodata.
Si poate n-ar strica sa mergeti si la politie, pentru ca ce a facut fiica sotului se numeste "furt".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine mosteneste ? whiskey whiskey Fratele meu nu a avut copii, iar dupa decesul lui sotia acestuia a instrainat mai multe bunuri comune, de exemplu masina. Fratii decedatului nu au fost ... (vezi toată discuția)
Testament-masa succesorala-cote succesori octaviantavi octaviantavi Buna ziua, Care sunt cotele,in procente,care revin succesorilor in urmatoarea situatie : - Masa succesorala:600 mp teren pe care se afla o casa de locuit(3 ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotului la mostenire marrianne marrianne Am o intrebare: in cazul in care, dupa divort, sotia se recasatoreste, cel de-al doilea sot poate avea drept la mostenirea sotiei din partea parintilor ei ... (vezi toată discuția)