avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM 2011

BUNA ZIUA,
as vrea sa stiu daca avem un contract colectiv in derulare din 2010 trebuie sa facem act aditional cu noile prevederi din codul muncii?
se modifica si regulamentul intern?

o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 30 Mai 2011
da trebuie sa faceti acte aditionale la vechile contracte..
Se introduce doar schimbarile cf. noului Cod al muncii 2011 in Regulamentul intern si se prelucreaza angajatiilor.
Succes
iulia53 a scris:

da trebuie sa faceti acte aditionale la vechile contracte..
Se introduce doar schimbarile cf. noului Cod al muncii 2011 in Regulamentul intern si se prelucreaza angajatiilor.
Succes

Era vorba despre CCM = contract colectiv de munca ... referitor la principiul neretroactivitatii legii ..no comment.

@ lacramioaragologan
daca considerati ca sunt modificari majore, atunci trebuie incheiat un act aditional la CCM care se va inregistra la ITM.
Da, se modifica R.I. care va fi adus la cunostinta salariatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca silvias silvias Am si eu o intrebare referitoare la Codul Muncii si anume odata cu modificarea acestuia s-au introdus criteriile de evaluare de performanta care conform ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv suciu_diana suciu_diana Buna ziua, pentru negocierea contractului colectiv la nivel de unitate angajatorul trebuie sa lanseze invitatia. Daca in invitatie termenul se specifica ca ... (vezi toată discuția)
Modificari noul cod? AMF2010 AMF2010 buna, trebuie modificat ceva in reg. intern + ccm la nivel ramura de comert, odata cu noul cod? si cum se face asta? (vezi toată discuția)