avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicarea prin afisare a procesului verbal de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicarea prin afisare a procesului verbal de contraventie

exact acum 6 luni am primit instiintarea aceea de amenta pentru parcara neregulamentara, prinsa la stergatoarea pt parbriz. nu am platit in 48 de ore am asteptat pv. exact in ultima zi a celor 6 luni (care daca treceau se anula pv) am gasit lipit cu scoci pe tot geamul de la usa de intrare in bloc, procesul verbal, cu poza masinii pe locul unde era parcata neregulamentar, cu numele meu la vedere, iar alaturi un proces verbal de afisare a prezentului act pe usa de intrare in bloc semnata cu martor.

e frumos sa restutui chitanta cu care fac dovada platii amenzii, lipita cu banda adeziva si semnata cu martor pe usa primariei?
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 20:32, 12 Iulie 2011
lipirea pe usa este procedura legala a comunicarii prin afisare. este o procedura legala chiar daca nu este cea mai "eleganta".
dar, daca procesul vb de afisare este semnat de un martor fara date de indentificare prodedura de comunicare este corecta?
Sunt in aceeasi situatie, si spre surprinderea mea am constatat ca in notificarea trimisa primariei se regaseste procesul verbal semnat de martor in care sunt trecute si datele de identificare( cele care lipsesc pe pv afisat la domiciliu) si asta nu pe unul, ci pe toate, eu fiind detinatorul unui numar de 10 asemenea pv si mai urmeaza....!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie lipit cu banda adeziva pe poarta imobilului c_mircea c_mircea Buna ziua, La un moment dat am gasit o amenda de la primarie, pusa pe parbrizul masinii. Am facut contestatie si am depus-o a doua zi la primarie. Peste 2 ... (vezi toată discuția)
Afisare proces verbal Cireasha Cireasha Buna ziua! Am primit un proces verbal prin afisare , lipit cu scoci. Eu nu mai locuiesc la adresa respectiva , mi-am facut intre timp dupa ce am fost ... (vezi toată discuția)
Instiintare politia locala pentru transmitere date conducator auto parcat pe locul unui abonat gorg0701 gorg0701 ziua buna tuturor ! in data de 18 iulie am vizitat niste rude in judetul Caras-Severin oras Resita parcand in apropierea blocului intro zona cu multe locuri de ... (vezi toată discuția)