avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... afisare proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

afisare proces verbal

Buna ziua!
Am primit un proces verbal prin afisare , lipit cu scoci. Eu nu mai locuiesc la adresa respectiva , mi-am facut intre timp dupa ce am fost sanctionat de politia locala, buletin pe noua locuinta. Este legal cum au afisat procesul? m-am intalnit intamplator cu proprietarul si mi-a zis ce am primit.
Cel mai recent răspuns: Cireasha , utilizator 08:17, 1 Februarie 2018
Procedura este legala intrucat schimbarea de domiciliu a intervenit intre data aplicarii sanctiunii si comunicarea actului sanctionator
Multumesc pentru raspuns !
Am gasit foarte multe informatii utile aici.
Conform OG. nr. 5/2015 art. 14,25,26 afisarea pe usa a P.V. este subsidara, principal ar fi trebuit trimis prin posta aviz cu confirmare sau afisat la primarie.
Precizez ca in intervalul acesata eu am fost de mai multe ori la primarie pentru plati taxe impozite, inregistrare vehicul, si la oficiu postal am fost de mai multe ori si nu am fost instiintat cu nimic/aviz sau altceva. Detin documente justificative.
As putea depune contestatie conform OG. nr. 5/2015 pentru ca au expirat cele 2 luni de la aplicarea sanctiunii =02.dec.2017? pe afisare este trecut 22.01.2018 .Am martor, proprietarul apartamentului unde a fost afisat pv. (nu mai locuieste nimeni la adresa respectiva) care abia l-a gasit si el sustine data cand l-a gasit nu data cand teoretic s-ar fi lipit pe usa , pluc ca nu este lizibil numele martorului si nici semantura nu are.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie oprire interzisa/exces de zel. Cireasha Cireasha Buna ziua! Sunt un utilizator nou , am gasit foarte multe informatii importante dar cazul meu nu am gasit. In ce conditii instanta valideaza si imi poate da ... (vezi toată discuția)
Procedura de afisare amenda la domiciliu prettydaniola prettydaniola Cf art 27 OG 2/2001: amenzile se afiseaza la domiciliul contravenientului. Prin aceasta eu inteleg lipirea pe ușă. Cu toate acestea, eu am gasit p.v de ... (vezi toată discuția)
Comunicarea prin afisare a procesului verbal de contraventie stativ stativ exact acum 6 luni am primit instiintarea aceea de amenta pentru parcara neregulamentara, prinsa la stergatoarea pt parbriz. nu am platit in 48 de ore am ... (vezi toată discuția)